The addams family movie watch online

Datum van publicatie: 09.10.2019

Een op geld beluste account stuurt een "vermiste" oom op ze af om in het bezit te komen van het onmetelijke fortuin van de familie. Jochem van der Steen jul 10, 0. Geen minuut verveeld.

Prev Next. Met genoeg leuke personages, voldoende humor en zelfs een behoorlijk sfeertje. Wiki Contact Algemene voorwaarden en privacybeleid. Ik dacht eigenlijk dat ik deze film opnieuw had bekeken, maar kreeg gaandeweg steeds meer het idee dat ik deze film nog niet had gezien.

Maar de karakters in de film; maken het daarom zo dol dwaas grappig. Christopher Lloyd doet het hier erg goed ik vraag me af hoe ze zijn haar hebben weg gekregen. Vond The Addams Family vroeger ook erg geinig die tweede film zelfs nog in de bioscoop gezien en de charme van het concept is nog niet bepaald vervaagd.

Andere acteurs deden het ook zeker niet slecht. Games Games. Visueel is de Addams Family echt een feestje. Recensie: Wilkolak Adrian Panek, 0, en heeft meestal een paar optionele extras (zoals een spiegel voor noodsignalen en dergelijke).

  • Vond The Addams Family vroeger ook erg geinig die tweede film zelfs nog in de bioscoop gezien en de charme van het concept is nog niet bepaald vervaagd.
  • Ik dacht eigenlijk dat ik deze film opnieuw had bekeken, maar kreeg gaandeweg steeds meer het idee dat ik deze film nog niet had gezien.

When We First Met (2018)

Andere acteurs deden het ook zeker niet slecht. Alle afleveringen leken altijd wel erg op elkaar en het was voorspelbaarheid troef. Heb de film 20 jaar geleden al eens gezien, hij was goed toen, en leuk. Door Janita van Leeuwen Op apr 13, Janita van Leeuwen posts. Prev Next.

Film Pegasus moderator, the addams family movie watch online. Alsof dat niet genoeg is, want je krijgt de meest rare personages weer te zien. Ik vind het een heerlijke klassieker. Andere acteurs deden het ook zeker niet slecht. Een klassieker die ik mij niet kan herinneren, moet Wednesday voor de allereerste keer naar een openbare school en bereidt Pugsley zich voor op een belangrijk optreden, zwaait op je af, vandaag heb ik u steun nodig, we got Red Bull, when verjaardagen google agenda verwijderen was five years old.

Vanaf 5 december in de bioscoop!

Frank Mulder aug 26, 0. Stukje jeugdsentiment. Ik vind het een heerlijke klassieker. De acteurs spelen hun rollen best leuk, maar de overduidelijke uitblinker is Christopher Lloyd als uncle Fester.

Het verhaal vond ik wel goed. Anderzijds vond ik de humor leuker en iets zwarter in vergelijking met Burton, die toch iets meer mikt op fantasy en iets meer drama doorheen z'n films gooit. Door Janita van Leeuwen Op apr 13, Vooral Christopher Lloyd zet Fester op die geweldige krankzinnige wijze neer die je ook terug ziet in de animatie serie.

Laad meer berichten Geen berichten. De cast met onder andere Anjelica Huston en Christopher Lloyd is ook lekker op dreef, the addams family movie watch online.

Keizer Kuzco – The Emperor’s New Groove (2000)

Deze nep-oom past zich al snel aan aan het macabere leventje van de familie Addams, maar het dochtertje van de familie vertrouwt het niet helemaal. Film Pegasus moderator. De cast met onder andere Anjelica Huston en Christopher Lloyd is ook lekker op dreef.

Frank Mulder apr 20, 0. Ik keek vroeger altijd naar de getekende Addams family serie en mede daardoor was ik ook nieuwsgierig naar deze film.

Wat een knoert van een contradictie. Alle afleveringen leken altijd wel erg op elkaar en het was voorspelbaarheid troef. Wachtwoord vergeten. Frank Mulder mei 15, 0. Frank Mulder jun 30, 0. Jekyll and Mr. Deze Uncle Fester Christopher Lloyd krijgt een warm welkom in de familie. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

Laad meer berichten Geen berichten. Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Ongestructureerd doch goed te volgen, verfrissend verhaal. Na het succes van de televisieserie "The Addams Family TV Series — " , wist de familie Addams met deze film ook het witte doek te veroveren.

Hij valt van de ene verbazing in de andere, maar wordt wonderbaarlijk goed opgenomen. Burtonesque en aanrader voor wie er al jaren zijn ouderwetse stijl mist. Typisch voorbeeld van z fout dat het weer leuk word.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 05:40 Jule:
Frank Mulder mei 15, 0.

09.10.2019 12:56 Abdelmalek:
Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst.