Fietsen san francisco route

Datum van publicatie: 09.10.2019

Nou, het idee is gewoon hetzelfde: je huurt een fiets, betaalt netjes en stapt op. Omdat er ook nog eens krab op zit lijkt me dit een goede keuze, ondanks het feit dat ik zelden een pizza zou bestellen in een restaurant.

Neem dan je tijd en stop eventueel als dat nodig is. Als je van fietsen houdt kijk dan eens wat wij op onze reizen nog meer aan leuke fietstochten maakten. Hi Lisanne, wat leuk dat je dezelfde route wilt gaan fietsen. Het brood vind ik eerlijk gezegd wat minder. Op het moment dat ik net over de helft ben is ineens mijn achterband lek.

Een perfecte combinatie van stad, groene parken, stranden en veel gezelligheid. Dit is wel exclusief de tijd in Sausolito en de ferrytocht.

Het bijzondere van de brug vind ik het mobiele barrire  systeem waarmee het aantal lanen aangepast kan worden. Hartstikke leuk om op deze manier een stad te ontdekken.

Ook hier kun je weer heel goed zien hoe heuvelachtig de stad is. We drinken een drankje, eten een lekker ijsje en fietsen san francisco route even door de hoofdstraat.

Reageer Narelle wegvanhetnoorden.

Doe je dat, dan is je fiets dus 'basically free'.
  • Bovenop Battery Spencer heb je een geweldig uitzicht over de brug met de skyline van San Francisco op de achtergrond.
  • Dan is de kans groot dat je vanuit deze kant wel een goed uitzicht hebt op de Golden Gate Bridge.

Er is echter sprake van verkeer in twee richtingen, wat het allemaal soms wat chaotischer kan maken. Hier in San Francisco heb ik hem eigenlijk niet nodig. Hier koop je heerlijke mosselsoep, broodjes met krab en andere lekkernijen uit de zee.

Als je betrapt wordt zonder staan er flinke boetes op. Ik raad je dus zeker aan om een fiets te huren wanneer je een bezoek brengt aan San Francisco.

Het is geen fietsland en de afstanden zijn meestal te groot voor de fiets? We hebben veel dingen met fietsen san francisco route fiets kunnen bereiken en zien. Er zijn genoeg verhuurbedrijven te vinden. Het uitzicht tijdens dit relatief korte ritje is een van de mooiste in heel Noord-Californi. Dan krijg je van Blazing Saddles een ferryticket mee.

Voor het gebouw staan vandaag ook verschillende foodtrucks. We bekijken een verplichte instructiefilm en vullen het nodige papierwerk in.

Fietstochten

Blazing Saddles is het grootste fietsverhuurbedrijf in San Francisco. Men legt mij uit hoe de fiets werkt en men meet mij de verplichte fietshelm aan. Wij beginnen onze tocht bij Union Square, dicht bij ons hotel.

Het is een korte, maar prachtige rit. Het is dus opletten geblazen, want voetgangers zijn zich er niet altijd van bewust fietsen san francisco route er ook fietsers passeren. Mijn eerste reisdoel is Downtown San Francisco. Rodeo Beach Afstand 27,7 km. Deze wordt aanbevolen door de gids en ik wil niet te kieskeurig zijn.

Bay City Bikes

Wat je ook ziet is dat deze kant van de brug hoger ligt dan het deel dat aan de overkant ligt. Dit is een bedrijf die een totaal andere prijs biedt dan de bovenstaande opties. Hallo Angelique, Ik heb hier de fietstocht geboekt en mocht daarna de fiets de rest van de dag blijven gebruiken: in12uur.

  • Reageer Narelle wegvanhetnoorden.
  • Kamperen kan ook, maar in de stad zijn campings erg duur.
  • Onze fietsen in San Francisco waren gesponsord door Baja Bikes.
  • Het klimaat leent zich er prima voor en de stad is voor Amerikaanse begrippen zeer fietsvriendelijk.

Vanaf Coit Tower heb ik een fraai panoramisch uitzicht over San Francisco. Het personeel was erg vriendelijk personeel die de tijd neemt om alles uit te leggen en je tips te geven, fietsen san francisco route. Dallas ken ik nog niet, dus voor ons werd het lopen. Gezellig om hier een tijdje rond te lopen en even wat te eten of drinken.

Ik kan je zeggen dat je al fietsend de berg totaal niet op komt, maar na een dag fietsen ben je ook wel moe en is hoe lang voor koffie werkt tijd om een terras op te zoeken.

De stad is heel erg fietsvriendelijk, daar ben ik wel benieuwd naar? Het erfgoed is nu onderdeel fietsen san francisco route het Presidio nationale park. Toch moet ik zeggen dat ik die hulp wel aangenaam vind. Daarmee bespaar je jezelf ruim 11 dollar aan veerkosten.

San Francisco op de fiets

Deze brug ziet er door de grijze kleur minder spectaculair uit dan de Golden Gate Bridge. Dat doe ik dan natuurlijk ook. Had je bij Battery Spencer pech doordat de brug in de wolken lag? Ik vond het fietsen af en toe wel pittig, maar wel heel leuk.

Wij hebben er zelf ruim twee uur over gedaan, omdat we onderweg op verschillende plekken gestopt zijn. Headlands Loop Afstand 29,3 km. Een toeristische plek in de stad, maar wel gezellig.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
16.10.2019 14:09 Tuĝba:
De volgorde zou ik nog even goed voor je situatie bekijken, maar de onderstaande highlights zou ik dus zeker niet overslaan! Reageer Saskia 30 mei op Ja he!