Bruin eetcafe krimpen aan den ijssel

Datum van publicatie: 22.08.2019

De spareribs zijn hier een ware specialiteit. Ik vermoed een bereiding waarbij zowel koken pan , wokken wok als grillen bbq is gebruikt, een wereldse combi! Maar liefst 8 heerlijke rundvlees burgers, 40 plakken bacon, 40 plakken cheddar kaas, rode ui en tomaat op een heerlijk broodje.

Gisteravond na een week Gambiaans eten direct gereserveerd om de vakantie af te sluiten. Bespaar geld. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Biedt dit restaurant service aan tafel? Is dit een gezinsvriendelijk restaurant?

Is dit uw vermelding. Vooral de orintaalse spareribs zijn super lekker. Bijna klaar. Geselecteerde filters? Beoordeeld op 21 juli Gezellig eetcafe voor een goeie hap. Lieve Rahwana, van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag.

  • Ben je bekend in Rotterdam?
  • Waarderingen en beoordelingen 4,0  25 beoordelingen.

Openingstijden Eetcafé de Bruin

Het personeel is zonder uitzondering zeer vriendelijk en geïnteresseerd in je mening. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Nederlands Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Ken jij iemand? Bijna klaar!

Je zou zo'n kok in de familie willen hebben. Datum van bezoek: juli Bedank buurman. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant?

12:00 - 00:00

Onze nieuwe vloer in de keuken is bijna af! Diner, Lunch. Vreselijk 1.

Vooral de orintaalse spareribs zijn super lekker. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. Eetcaf Welke kleur past bij mij Bruin is al jaren onze pleisterplaats als we tijdens ons bezoek aan Nederland familie gaan bezoeken.

Voortaan zijn de lekkerste spareribs ter wereld ook per kilo te koop. Schrijf een beoordeling. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Onze bezoekers over V.O.F. Eetcafé de Bruin in Krimpen aan den Ijssel

Onze rahwanaroor is vandaag 20 geworden! Matig 0. Maar liefst 8 heerlijke rundvlees burgers, 40 plakken bacon, 40 plakken cheddar kaas, rode ui en tomaat op een heerlijk broodje.

Jullie krijgen waardige opvolgers.

De laatste bezoeken voor een lunch geweest. Datum van bezoek: juli Waarderingen en beoordelingen 4,0  25 beoordelingen? Kan een vegetarir goed eten bij dit restaurant. Wij gingen langs voor de nieuwe menukaart. Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Altijd super lekker en prettige bediening, bruin eetcafe krimpen aan den ijssel.

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan. Beoordelingen Bij een bestelling van 10 kilo of meer, graag even een belletje vooraf!

Extra information

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 21 restaurants in de buurt Bekijk alle 3 attracties in de buurt. Heel goed Fermin kookt vanuit een 'wat de pot schaft'-concept in meerdere gangen met alleen Hollandse ingrediënten.

Reis de gehele Mediterranee rond als lunch bij La Cazuela La Cazuela is al ruim 12 jaar te vinden op de Proveniersstraat, ook Mediterraans lunchen, zonder dat sprake bruin eetcafe krimpen aan den ijssel van het bereiken van ecologische doelen, vriend van Johnny en heeft onlangs nog zijn bruiloft gezegend: De man die zich bewust is van zijn rol en verantwoordelijkheid in dit leven. Beoordeeld op 21 juli Gezellig eetcafe voor een goeie hap. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.08.2019 10:37 Annejet:
Datum van bezoek: januari

24.08.2019 22:30 Mike:
Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Vandaag hebben wij weer iets heerlijks op het menu.

25.08.2019 05:50 Francisca:
Ja Nee Weet ik niet zeker. Verse tonijn Als voorgerecht krijgen we een leuk klein blikje voorgeschoteld.