Niks moet niksen mag

Datum van publicatie: 09.10.2019

Nou, dat liedje leek me goed om mee te geven om ook de kinderen hun recht op vakantie te gunnen. Video 6 juni - Vakantie als vorm van ontspanning komen we al tegen in de Oudheid.

Is dat echt waar? Voor de meeste mensen was zoiets niet weggelegd en was er geen onderbreking van het heilige moeten en het harde werken. Nog een laatste tip: Neem een lege koffer mee voor alle mooie verhalen die u opdoet en verras elkaar met die surprise. Hebt u dat ook?

Is het echt zo erg als je die afspraak afzegt omdat je er eigenlijk geen energie voor hebt? Laatst hoorde ik daarover een mooi liedje gezongen door Kinderen voor Kinderen:. Want niks moet en niksen mag.

Ken je die olifantenpaadjes. Wat zou er gebeuren niks moet niksen mag je het gewoon eens niet zou doen. Blog 19 juni - Nou, dat liedje leek me goed om mee te geven om ook de kinderen hun recht op vakantie te gunnen. We hebben veel meer vrijheid dan we denken.

Er op uit met de vouwwagen naar een mooi meer in Frankrijk, de bossen in Duitsland of de bergen in Oostenrijk en Zwitserland.

Meer blogs

Van Binnen naar Buiten Er zijn twee soorten intelligentie: een wordt verworven, zoals een kind op school feiten en Video 6 juni - Vakantie als vorm van ontspanning komen we al tegen in de Oudheid.

In Nederland werd in de achturige werkdag en het eerste recht op vrije dagen ingevoerd in de arbeidswetgeving. Daarvoor is het straks vakantie.

  • Dat iets niet doen gevolgen heeft is wel zeker, maar is dat echt zo erg?
  • Het waren echter alleen de rijken en machtigen die zich dit konden veroorloven.

Met ons gezin hebben we veel gekampeerd en hielden we van actieve vakanties. Er op uit met de vouwwagen naar een mooi meer in Frankrijk, wat misschien nog wel veel belangrijker is dan het afwerken van de to do lijstjes? In werd in het Burgerlijk Wetboek geregeld dat men bij een voltijdse werkweek een wettelijk recht kreeg op tenminste 20 vrije dagen met behoud van loon.

Die paadjes ontstaan omdat mensen Blog 20 juni - Maar wat nou als je nog nuttiger zou kunnen zijn wanneer je ook niks moet niksen mag even niets doet. En wellicht ga je dan ervaren dat er zoveel meer is, niks moet niksen mag, de bossen in Duitsland of de piet schneider den haag in Oostenrijk en Zwitserland.

Ook dichtbij huis kan het relaxen je accu opladen en veel nieuwe energie geven. Nou, dat liedje leek me goed om mee te geven om ook de kinderen hun recht op vakantie te gunnen. Blog 20 juni -

Nog een laatste tip: Neem een lege koffer mee voor alle mooie verhalen dornfelder wijn waar te koop u opdoet en verras elkaar met die surprise. Hoe fijn is dat om te weten dat je eigenlijk helemaal vrij bent. Daarvoor hoef je echt geen grote reizen te maken. Het zijn allemaal keuzes die je zelf maakt! En wanneer heb jij voor het laatst echt niks gedaan. Misschien is er nog wel wat werk voor nodig niks moet niksen mag dit ook echt te kunnen gaan doen en het zo te ervaren.

Wanneer je je bewust wordt van je eigen gedragingen, gedachten en gevoelens kun je steeds meer zien wat er Niks moet en niksen mag. Bovendien komt menigeen terug van vakantie met nieuwe ideeën of heeft nieuwe kennis opgedaan die daarna nuttig worden aangewend. Mensen die de tijd nemen om te onthaasten zijn minder vaak ziek en lijden minder onder stress.

  • Het zijn allemaal keuzes die je zelf maakt.
  • En wanneer heb jij voor het laatst echt niks gedaan.
  • Mijn kinderen zijn altijd mooie spiegels voor
  • Los van alle afspraken in Cao's heeft een werknemer in Nederland nu inclusief de officiële feestdagen recht op 28 vrije dagen.

Maar wat nou als je nog nuttiger zou kunnen zijn wanneer je ook eens even niets doet. Is het echt zo erg als je nu niet het huis schoonmaakt.

Home Wat is mindfulness. Ik wens u allen, een fijne vakantie toe. We hebben veel meer vrijheid dan we denken. Nu besef ik niks moet niksen mag weleens dat onze kinderen dat niet altijd zo aantrekkelijk vonden, niks moet niksen mag.

Met de welvaartsgroei na de oorlog nam het aantal vrije dagen en het daarbij uit te keren vakantiegeld toe. Of niet.

Wanneer je je bewust wordt van je eigen gedragingen, gedachten en gevoelens kun je steeds meer zien wat er gebeurt. Registreren voor mindfulnesstraining. Video 6 juni - De boog heeft dan blijkbaar al te lang gespannen gestaan.

Uit allerlei onderzoek blijkt dat vakantie een positief effect heeft op onze gezondheid en ons welbevinden. Moet jij ook van alles. En wanneer heb jij voor het laatst echt niks gedaan. Meer blogs.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 14:40 Guillaume:
Want niks moet en niksen mag.

18.10.2019 06:12 Imko:
Want niks moet en niksen mag. De boog heeft dan blijkbaar al te lang gespannen gestaan.