Play store downloaden lukt niet

Datum van publicatie: 09.10.2019

Cache van Google Play Services verwijderen en opnieuw proberen. Als alle bovenstaande tips niet werken, dan raden wij je aan om je Android-smartphone helemaal opnieuw in te stellen.

Tik op Opslagruimte    Cache wissen. Apps downloaden niet mogelijk omdat Google Play aan het updaten is. Nokia 5. Was dit nuttig? Als geen enkele app op uw apparaat werkt, neemt u contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp.

Uw apparaat heeft mogelijk weinig opslagruimte beschikbaar als u een melding heeft ontvangen over opslagruimte of als er minder dan 1 GB ruimte beschikbaar is wanneer u dit controleert? Het probleem kan al verholpen zijn door het cachegeheugen van de Play Store te legen. Door Declan van Schaik op 24 oktober om Laat het ons weten, play store downloaden lukt niet. Google Play Store cache verwijderen? TIP: beide delen van de lijst zijn zoekbaar.

Als u wordt gevraagd de Play Store-app terug te zetten op de fabrieksversie, tikt u op OK. Zodra Google het probleem heeft opgelost zal dit artikel worden bijgewerkt.
  • Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel. Als alle bovenstaande tips niet werken, dan raden wij je aan om je Android-smartphone helemaal opnieuw in te stellen.
  • Verwijder onnodige bestanden.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Controleer uw dataverbinding Zorg ervoor dat u een stabiele dataverbinding heeft. Ook interessant Trage App Store-downloads? Open de app Instellingen op uw Android-telefoon of -tablet. Meer hulp bij verbindingsproblemen op Android-apparaten. Gegevens van Google Play Store wissen. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel.

  • AW Poll: vind jij draadloos opladen belangrijk voor je telefoon?
  • Motorola Moto G7 Met abonnement los toestel.

Door nogmaals op browser compatibility check website appicoon te tikken start je de download weer. Huawei P20 Met abonnement los toestel. Handig Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers. Hij download ze wel op de achtergrond maar installeert ze play store downloaden lukt niet en in de store blijft hij op downloaden staan.

Daarom is het een kwestie van afwachten tot Google achter deze storing is gekomen en wij als gebruikers weer apps kunnen downloaden.

Stap 1: Controleer of u een stabiele verbinding met een wifi- of datanetwerk heeft

Neem contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp. Android Planet Gratis - Google Play. Ga nu terug naar de App Store en download de app opnieuw. Alle reviews.

Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid. Probeer de download vervolgens opnieuw! Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan. In dit geval maak verbinding met een andere Wi-Fi netwerk of download apps via het mobiele GSM-netwerk.

Alle andere gesynchroniseerde aacounts verwijderen, play store downloaden lukt niet.

Controleer uw opslagruimte

Als uw apparaat over een SD-kaart beschikt, kunt u de SD-kaart verwijderen en vervolgens opnieuw plaatsen. De oplossingen die hierboven beschreven staan heb ik ook toegepast, helaas zonder resultaat.

Tik op Apps en meldingen Alle apps bekijken. Play Store foutmeldingen.

Play Store met nieuw uiterlijk beschikbaar: wat vinden jullie ervan. U kunt het volgende doen:. Verwijder Play Store-updates en installeer deze opnieuw Zorg dat u bent verbonden met een betrouwbaar wifi-netwerk. Opmerking: Als u uw account verwijdert, wordt sommige informatie van uw apparaat verwijderd. Laat het ons weten. Google account verwijderen, opnieuw starten en vervolgens weer invoeren.

Was dit play store downloaden lukt niet

App downloaden lukt niet: dit kun je eraan doen

Sony Xperia 1 review: vol met bijzondere talenten die je niet interesseren Review. Android Planet Gratis - Google Play. Lawep Bewerkt 24 april

Tik op Apps en meldingen. Kijk bijvoorbeeld eens welke apps veel opslagruimte innemen op je iPhone. Heb ook al van alles geprobeerd.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: