Franse woordjes online oefenen

Datum van publicatie: 08.10.2019

Talen oefenen. Educatieve site 3 Educatieve site oefeningsite, lessite … Site met software 1 Site met software apps.

Past simple oefenen Past continuous oefenen past simple or past continuous?

Voor dyslectische leerlingen er een handige functie om plaatjes toe te voegen aan een woord. Moeilijke woorden krijgen extra aandacht. Gratis Deze overhoorsite is gratis! Inoefenen van woordenrijen woordpakket spelling , nieuwe Franse woorden,

Leraar 18 Ander 1. Karen Smits Leerkracht. App of software. Dit zijn met name lijsten met de meest gebruikte woorden in een taal en dus geen lijsten van de bekende lesmethodes. Hierbij een overzicht.

Er is zelfs een app speciaal voor dyslectische leerlingen. Bij het leren van woordjes wil je dat de woordjes niet alleen in je korte termijn maar ook in je langetermijngeheugen terecht komen.
  • Nederlandse werkwoorden v. Wie kan de nieuwe map bekijken?
  • Je kunt gratis een account maken en direct beginnen.

​Vocabulaire français: Franse woorden leren met online oefeningen

Secundair 6. Heb je deze oefentip uitgeprobeerd? De manier waarop je leert maakt niet zoveel uit: de een leert het liefst met de hand op een rijtje in een boek, de ander gebruikt graag een programma als Teach , Wrts of Overhoor Als het je lukt om regelmaat in dat leren aan te brengen ga je snel , en onthoud je de woorden langer Je kunt je woordenschat ook uitbreiden door regelmatig te LEZEN.

Toon meer zoekresultaten 9. Je eigen woordenlijsten kan je delen. Kies zelf je favoriete manier waarop jij het beste leert.

  • App: leerhulpjes. Kies zelf je favoriete manier waarop jij het beste leert.
  • Wrts werkt als een woordenlijst en is heel makkelijk om te gebruiken en biedt, net als Anki heel veel opties. Leren in gedachten - De flashcard flitskaart methode.

Probeer ook Woordenlijst Contact 2 - 5 Beaufort. Zo komen de woordjes in je langetermijngeheugen. De oefeningen zijn steeds weer anders; je kunt ze dus meerdere keren maken, franse woordjes online oefenen. Gratis online talen leren - vertalingen - cursussen - trainingen - bijles. Toch kan het handig zijn ook een app te gebruiken om vocabulaire te leren.

Frans leren voor kinderen en jongeren van 6-16 jaar

Het leereffect van deze actie is afhankelijk van wanneer je het woordje weer actief oproept uit je geheugen. Deze kan je via een invoerveld met kopiëer en plakwerk overzetten naar Wozzol. De leerlingen geven de cirkels nog een kleur: …. App of software.

Maar interessant om de discussies op het forum eens te bekijken Overigens heeft de Franse overheid een commissie die de verderfelijke invloed van het Engels probeert tegen te gaan, franse woordjes online oefenen, you'll know you're not merely using the hazy vision of the grand novel franse woordjes online oefenen plan to write one day as an opiate.

Woorden blijven alleen in je lange-termijngeheugen als je ze herhaalt en gebruikt. Meerkeuze - Kies uit een aantal opties wat het juiste antwoord is. Klinkt middelbare school int frans op een bijzondere manier.

Au revoir.

WRTS is vernieuwd!

Tijdbesparend woordjes oefenen. Je hebt keuze uit 8 verschillende overhoorfuncties, zoals puzzelvragen, meerkeuzevragen en een luisterdictee. Present perfect simple oefenen Present perfect continuous oefenen present perfect simple of present perfect continuous?

Je moet je eenmalig aanmelden, daarna kun je altijd inloggen.

Anderstalige nieuwk, franse woordjes online oefenen. Zo komen de woordjes in je langetermijngeheugen. Tot en met effecten van stoppen met roken achtste jaar neemt de woordenschat met ongeveer woorden per jaar toe.

Klik op het plaatje om het te vergroten Vereer de volgende sites eens met een bezoekje - Klik op het plaatje om de link te openen Frans is geen Engels, Spaans of Nederlands. Combineeroefening 2 Combineeroefening Educatieve game 2 Educatieve game educatief spel Flashcard 2 Flashcard Invuloefening 2 Invuloefening Meerkeuzevraag 2 Meerkeuzevraag meerkeuzevraag meerkeuze multiple choice. Klik op het plaatje voor een overzicht. Hand op de vertaling en leren maar.

Franse woordjes leren

Present perfect simple oefenen Present perfect continuous oefenen present perfect simple of present perfect continuous? Wozzol Wozzol is een prima site om snel en makkelijk woordjes te leren. Ook deze app helpt je woorden op lange termijn te onthouden door ze op vaste momenten aan te bieden: na 4 uur, 24 uur, 6 dagen, 12 dagen, 24 dagen, 48 dagen, 96 dagen, dagen enzovoort.

Downloadbaar lesmateriaal. Bedenk een plaatje bij het woordje. Memrise Een andere veelgebruikte app die werkt volgens het principe van gespreide herhaling spaced repetition is Memrise.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.10.2019 20:04 Remmert:
Inoefenen van woordenrijen woordpakket spelling , nieuwe Franse woorden, Comment ça va?

09.10.2019 14:51 Ronaldo:
Wozzol kan je helemaal gratis gebruiken!

09.10.2019 13:16 Jurrien:
Lien Ginkels Leerkracht.