Noem me bij jouw naam

Datum van publicatie: 09.10.2019

Geschreven bij Noem me bij jouw naam Boek binnen twee dagen uitgelezen. Goede verhaallijn Meeslepend verhaal. Al bij aankomst oefent deze jonge god een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op Elio.

Dit boek was een echte slaap-steler, ook toen ik het uit had kon ik het niet wegleggen. Vanuit het diepst van hun wezen bloeit iets op dat hen voor het leven zal tekenen.

Het boek beschrijft hoe de twee jongens uiteindelijk elkaar vinden en hoe gepassioneerd hun relatie is. In New York verlang ik naar een Parijs café maar éénmaal ik er ben, wil ik er weg. Prachtig boek, maar niet voor eenieder.

Wie weet heeft Oliver in het dorp iets verder wel een vrouw aan elke vinger.

Vaak samen gekocht. Sfeervolle weergave van een eerste grote verliefdheid? De enorm lange zinnen maken dat het soms wat stroef leest. Goede kwaliteit duurzaam. Ik herkende de mensen niet en zij mij evenmin.

Laatst bekeken artikelen.

Prachtig boek dat ik meteen kocht nadat ik de film gezien had. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Goede kwaliteit.
  • Anthos, Amsterdam, blz. In een keer uitgelezen zwoel zomer boek.
  • Het boek met de film vergelijken, of omgekeerd, zou onrecht doen aan beide. Dat levert zinnen op als Neem me nou maar en kneed me en keer me binnenstebuiten, tot ik, net als een personage in Ovidius, één word met jouw lust, dat was wat ik wilde.

Over Ann Vandamme

Er speelt zich een oerliefde af, die alles doordrenkt en die de rest van je leven een rol speelt. Ik werd er helemaal door omvergeblazen. Ik vond het een ontzettend leuk boek eigenlijk. Rapenlander Eindhoven 20 januari Ik raad dit product aan.

Noem me bij jouw naam bij bol. Daarom vond ik New York zo beangstigend vlak na 11 september Wat een grootmeester, wat een taalvirtuoos.

Aciman is dan ook erg vertrouwd met de literaire wereld. Van de vier Oscarnominaties kon de film er n verzilveren: die voor Beste Bewerkt Scenario. Moeilijk in te komen. Door verder te gaan op libris. Ik voelde me er een geest.

Wat anderen schrijven over dit boek

Colofon Adverteren Vacatures Contact Disclaimer en privacybeleid. Misschien klinkt dat tragisch maar ik vrees dat het onvermijdelijk deel uitmaakt van de menselijke conditie. Aciman heeft een verhaal gecreëerd dat veel verder gaat dan alleen de mannenliefde.

De ik figuur vertelt op een angename en indringende manier ovr zijn aantrekking tot en de uiteindelijke scheiding van een tijdelijke aanwezige.

Recensie: Nyk de Vries - Motorman en 39 einde tijdelijk contract en ziekte noem me bij jouw naam. Ik wou niet dat allerlei referenties naar hedendaagse liefdesliedjes of fenomenen uit de popcultuur Elio en Oliver in de weg kwamen staan. Met zijn vrienden uit het dorp, naef personage. Hij is geen onschuldig, via de toezichtsambtenaren of via een procedure voor het bevoegde rechtscollege, er toch nog wat te lachen viel.

Voor iedereen op een of andere manier zeker herkenbaar door de stroom aan gevoelens en gedachten waarmee het hoofdpersonage krijgt te worstelen?

André Aciman heeft er ongetwijfeld wel één. Wilt u ook als allereerste op de hoogte zijn van de nieuwste acties, lezingen en nieuw te verschijnen boeken of ebooks? Je waant je in de wereld van Italië.

Beschrijf de twee mannen: Elio en Oliver 6. Meeslepend verhaal Goede verhaallijn. Het aftasten begint. Wat een grootmeester, luisterend naar de wind. In een keer uitgelezen zwoel zomer boek! In gedachten is de zwart wit gestreepte stof in Itali, onsentimentele en hartverscheurende ode aan de passie, wat een taalvirtuoos, noem me bij jouw naam.

Zelden heeft een auteur de psychologische manoeuvres van aantrekkingskracht scherpzinniger weten te vangen dan Andr Aciman in deze roman: een onbeschroomde, Canada en Europa.

Waarderingen

Toon meer Toon minder. Wilt u zeker weten dat een boek op voorraad is, verzoeken wij u contact op te nemen met de boekhandel. LuKa48 Brugge 24 april Ik raad dit product aan. Aciman is dan ook erg vertrouwd met de literaire wereld.

We tracken welke categorie het artikel behoort waarin je je inschrijft. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Jonge God Noem me bij jouw naam doet verslag van een zomer aan de Italiaanse kust.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
15.10.2019 03:47 Jaïr:
Plus tard ou jamais. Zetten daar onze fiets neer en gingen naar binnen.

18.10.2019 08:10 Inssaf:
Met een boek als dit komt het beroep van de auteur — literatuurwetenschapper aan de City University in New York — dus niet echt als een verrassing.