Netflix thirteen reasons why

Datum van publicatie: 09.10.2019

Hij verontschuldigt zich tegenover Olivia voor de rol die hij heeft gespeeld in de zelfmoord van Hannah. Hij praat over zijn geheime relatie met Hannah in de zomer voor haar dood. Getuige : Marcus Cole.

De productie van het laatste seizoen is inmiddels van start gegaan. Het eerste seizoen verscheen op 31 maart Jump to navigation. Jessica wordt gesteund door al haar vrienden om aangifte te doen tegen Bryce bij de politie.

Neem contact op met Zelfmoordpreventie via of Dat blijkt alleen niet gemakkelijk nadat nieuwe gebeurtenissen en bekentenissen zich voordoen Tape onderwerp : Justin Foley, voor het toestaan dat Bryce zijn vriendin Jessica verkracht.

Clay luistert eenzaam maar niet alleen boek naar zijn eigen tape en wordt overweldigd door schuld omdat hij niet genoeg kon doen om haar zelfmoord te voorkomen. Hierin bespreken de acteurs, producers en hulpverleners uit de geestelijke gezondheidszorg problemen en thema's die in de serie aan bod komen.

Jongen 8 netflix thirteen reasons why 's nachts met kilometer per uur over Duitse snelweg. De start van de nieuwe reeks…? Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

  • Ook interessant.
  • Kyle Patrick Alvarez. Hij neemt het interviewprogramma over van zijn nieuwe baas Peter van der Vorst die sinds februari programmadirecteur is bij RTL.

Verdubbeling

Het is niet de eerste maatregel die Netflix treft nadat de controverse ontstond. Paris Jackson: Pas op met het kijken van 13 Reasons Why. Hij confronteert haar daar en bekent dat Bryce haar verkracht heeft tijdens het feest. De heftige zelfmoordscène uit de eerste reeks werd eerder deze maand aangepast. Zach vertelt tijdens zijn getuigenis over zijn geheime romantische relatie met Hannah in de zomer voor haar dood.

Hockeysters kloppen Rusland met monsterscore en bereiken halve finales EK.

Net binnen? Na het per ongeluk verliezen van haar ouderlijke deposito's die naar de bank zouden gaan, verdediging van de democratische rechtstaat. Jongen 8 rijdt 's nachts met kilometer per uur over Duitse snelweg, netflix thirteen reasons why. Volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek is het aantal zelfmoorden onder jongeren tussen 10 en 17 jaar in april met bijna 30 procent gestegen.

Facebook Inloggen met Facebook. Paris Jackson: Pas op met het kijken van 13 Reasons Why.

13 Reasons Why

Evenementen Bezig met laden Zach reageert hier boos op, wat tot een kort gevecht leidt. Het is niet de eerste maatregel die Netflix treft nadat de controverse ontstond. Ondertussen zijn Skye en Clay aan het daten, maar Clay begint Hannah voor zich te zien in zijn gedachtes.

Ondertussen komt Tony aanrijden om Tyler weg te brengen naar een veilige plek. Griekenland weigert Iraanse tanker hulp te bieden na waarschuwing van VS. Vervolgens worden ze staande gehouden door een politieagent, maar ze komen met hun vergrijp weg omdat de agent de vader van Alex blijkt te zijn. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Ook interessant. Meer 3FM nieuws, netflix thirteen reasons why. Two Girls Kissing.

Net binnen

Door middel van talrijke korte flashbacks wordt onthuld dat Clay verliefd is geweest op Hannah en met haar heeft samengewerkt in de lokale bioscoop. AD 18 april Jessica wordt gesteund door al haar vrienden om aangifte te doen tegen Bryce bij de politie.

Vanwege de kritiek op de gewelddadige scènes voegde Netflix al eerder een waarschuwing toe, voorafgaand aan het afspelen van de serie.

Wanneer hij dat niet doet, netflix thirteen reasons why ze naar huis en pleegt zelfmoord door in haar polsen te snijden. Netflix schrapt zelfdodingscne uit serie 13 Reasons Why 16 juli facebook twitter WhatsApp.

De ondervragingen blijven door gaan, behalve Alex die zelfmoord probeert te plegen en in kritieke conditie mijn auto onderdelenlijn nl, 351p. Marcus liegt in de rechtbank over wat er is gebeurd met Hannah op de avond dat ze uitgingen. Justin besluit om weg te lopen en raadt zijn moeder aan om hetzelfde te doen.

Facebook Inloggen met Facebook! Later wordt Clay in elkaar geslagen door vier gemaskerde studenten.

Heb jij hulp nodig?

Op de tape kijkt Hannah terug op haar vriendschap met twee andere nieuwe studenten: Jessica die vaak verhuist omdat haar vader in de Air Force zit, en Alex. In het tweede seizoen proberen de betrokken personen hun leven na de confronterende tapes weer op te pakken.

In het eerste seizoen was de zelfmoord van Hannah heel expliciet te zien.

Het derde seizoen 13 Reasons Why komt eraan De Netflix-serie 13 Reasons Why weet al twee seizoenen lang veel kijkers te boeien en te shockeren. Getuige : Marcus Cole, netflix thirteen reasons why. Shocking 21 juni Spoiler alert: 13 Reasons Why Hannah zwanger.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.10.2019 14:01 Derck:
Zij vertelt dat Hannah haar met drie meiden heeft gepest.

15.10.2019 02:36 Daniël:
Het derde seizoen 13 Reasons Why komt eraan De Netflix-serie 13 Reasons Why weet al twee seizoenen lang veel kijkers te boeien en te shockeren. Original-series · Original-films.