Kleur en stijl advies

Datum van publicatie: 08.10.2019

Boek hier jouw workshop. Wil je eens iets helemaal anders proberen en uit je comfortzone stappen?

Je krijgt van ons een nieuw kapsel en een make-up make-over en als kers op de taart vereeuwigen we jouw dag met een fototshoot! Heb je zelf een toffe bloes of broek of kleedje maar weet je niet goed waarmee je dit kan combineren? Eerst bepalen we welk kleurtype je bent en definiëren we basis- en accentkleuren. In een aantal winkels die je zelf mag kiezen probeer je verschillende outfits.

Je kunt ook een cadeaubon bestellen voor een specifiek advies. Iedereen wordt persoonlijk geadviseerd en krijgt de mogelijkheid om een stijlpaspoort aan te kopen. Wat leuk!

Een nmalige investering in jezelf dat je op termijn veel kosten gaat besparen en het shoppen veel gaat vergemakkelijken. Je hoeft dus niet meteen een ganse nieuwe outfit te kopen. Het is je ongetwijfeld al overkomen kleur en stijl advies iemand je zegt dat je straalt.

Zij past het best bij de wintertypes, maar in haar kaart zit ook een enkel zomerkleurtje, kleur en stijl advies. Queen for a day is een verwendag waar jij in het middelpunt staat en even alle dagelijkse beslommeringen mag vergeten.

We hebben een gezellige meidenmiddag gehad waar we veel van geleerd hebben!! Hangt je kleerkast helemaal vol, maar heb je niets om aan te trekken? Stijl- of kleuradvies in groep duurt afhankelijk van de grootte van de groep ongeveer 3 uur en kost 40 euro per persoon.
  • Op het lijf geschreven imago-, kleur- en stijladvies Ben je op zoek naar advies over imago, kleur en stijl?
  • Dit is eerder een kennismaking met een deel van ons aanbod. Snel inschrijven is de boodschap want ze zijn telkens volzet.

Kleurt jouw identiteit!

Passend bij hun persoonlijkheid en de kleur van het haar, de ogen en de ondertoon van de huid. Wil je ook te weten komen wat jouw ideale kleurenpalet is? Monique Scheffers. Een boek vol met tips over kleur en stijl, geschreven door Carolien. Een éénmalige investering in jezelf dat je op termijn veel kosten gaat besparen en het shoppen veel gaat vergemakkelijken.

  • Workshop Spelen met Kleur.
  • De gastvrouw mag aan de helft van de prijs! Vraag informatie aan.

Een moodboard maken! In dit boek ontdek je veel interessante kleur- en stijltips. Heb jij nood om jouw kleerkast eens grondig uit te sorteren maar weet je niet hoe eraan te beginnen. Gastlessen februari vertalen in het frans, make-up en accessoires, kleur en stijl advies. Deze workshops worden zeer positief gevalueerd. Iedereen kan er goed uit zien met het dragen van de juiste kleuren, zo leuk om te doen, and god i know iВm one.

Wat kan Parel voor jou doen?

De lekkere hapjes en aandacht geven nog meer extra's aan de gezellige middag. Heb je het moeilijk om kleding te combineren? Verbinding maken, het hart van de ander ontdekken, op zoek gaan naar de kleding die iemands natuurlijke schoonheid versterkt.

We snappen nu ook beter waar we op moeten letten als we gaan shoppen. Jouw kledingmaat of jouw leeftijd zijn echt niet van belang bij kleur- en stijladvies. Met de juiste kleren en kleuren en een gezonde dosis zelfvertrouwen kan iedereen stralen? Kleurt jouw identiteit, kleur en stijl advies. Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met minimum 5 personen bent inclusief gastvrouw. Per bijkomend uur komt er 25 euro bij.

Over Carolien Luitjes

Bovenop persoonlijk kleur- en stijladvies organiseren we ook sessies voor groepen. Komt meteen ook voordeliger uit. Kleurt jouw identiteit!

  • Door het dragen van de juiste kleuren waarin jij je goed voelt, zal je zelfvertrouwen alleen maar toenemen.
  • Hangen er wel wat miskopen in jouw kast?
  • Te besteden naar wens bij een kleur- of stijladvies of een workshop.
  • Het enige wat je moet doen, is zorgen dat je met minimum 5 personen bent inclusief gastvrouw.

Een mooie wereld waar Astrid haar strepen heeft verdiend. Breng het mee en we zoeken het samen uit. Brigitte Broers. We hebben een gezellige meidenmiddag gehad waar we veel van geleerd hebben!. Ik help vrouwen en mannen, efficinter en sneller kan shoppen in jouw kleuren rondreis west canada en alaska jouw stijl, kleur en stijl advies, om er beter uit te zien en zich beter in hun vel te voelen.

Ik leer je hoe jij beter. Ik help je graag verder en we duiken samen je kleerkast in.

Newsletter subscription

Donkere kleuren voor Marina en heldere kleuren voor Sandra, deze 2 mooie zussen weten nu precies welke tinten hen mooi staan.

Ook mogelijk in kleine groep. De kleur en snit vinden die jou op het lijf geschreven is? Het is je ongetwijfeld al overkomen dat iemand je zegt dat je straalt.

Ook richtlijnen voor kapsel, juwelen en bril komen aan bod. Neem een kijkje op mijn website om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Jullie krijgen elk een kleurenpaspoort met 48 uitneembare kleurenstalen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 02:42 Viviana:
We bekijken samen wat er in jouw kast ontbreekt en zien hoe we gemakkelijk een nieuwe outfit kunnen samenstellen.