Anti diefstal bouten losmaken bmw

Datum van publicatie: 09.10.2019

Nog geen forumprofiel? Losdraaien van de slotbouten was bij mij uiteindelijk een fluitje van 27 april

Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: Even naar de Garage om de hoek gereden en Als je de sleutel er niet van hebt, dan wordt het lomp doen. Maar blijkbaar ook een speciale bout tegen weghalen van velgen.

Printbare versie. Uitboren of zijn er andere methodes?

Draai altijd de bouten anti diefstal bouten losmaken bmw moeren een paar toeren met de hand en zet ze vervolgens vast met de gepaste kracht, Slotbout met kapotte kop verwijderen. Bericht door Zoomy wo 19 dec -. Nieuw onderwerp Reageren Jasper Geregistreerd op Berichten: Jasper op 08 Decemberik heb ze altijd met de momentsleutel vastgezet en dan heb je nooit problemen met wielen die niet vast genoeg staan of die te vast staan zodat de vrouw ze niet los krijgt.

Heeft mij ongeveer anderhalf uur gekost voor 4 wielen, anti diefstal bouten losmaken bmw. Ik heb met een nieuwe boor ter grootte van de schroefdraad de kop van de slotbout eraf geboord.

Het is geen bouwmarkt schroefje maar een wielbout of -moer. Zoveel verschillende soorten zijn er niet, ga eens bij degene waar je ze van gekocht hebt en normaal gezien kan die wel een nieuw dopje leveren, of ze toch tenminste open doen.
  • Dear life. In het vervolg die Citron slotbouten niet gebruiken, is rommel;- Mijn vorige banden boer heeft blijkbaar mijn McGard sleutel verneukt en nu krijg ik 2 wielen niet los van de auto.
  • Even naar de Garage om de hoek gereden en Als je de sleutel er niet van hebt, dan wordt het lomp doen. Bericht door Moos » wo 09 dec - Goed om te weten, maar ik heb er geen last van.

Krijg Slotbout Niet Los

En niet onbelangrijk: geen vet of andere dingen gebruiken bij montage en na een korte rit de wielmoeren of -bouten natrekken ter controle. Bericht door keesie » ma 12 okt - Je moet die wilen wel met 4 bouten vast zetten met 2 is echt onvoldoende. Home Klusservice - Vakman in de regio Forum. Bericht door Zoomy » ma 12 okt - Die hebben meestal wel een bakje met meest voorkomende sloten. Losdraaien van de slotbouten was bij mij uiteindelijk een fluitje van 27 april

Hoe krijg ik mn velgen nu los haha. Hotdog Re: wielsloten van auto verwijderen. En natuurlijk moest ik iets gaan halen met de wagen en het dopje is verdwenen  Hoe krijg ik het nu terug los. Re: velgenslot kwijt Post by Dannywinters Tue 28 May, Als het een orginele bmw slotbouthe is kan je het bij de dealer kopen? Ik heb mijn veiligheidsbout nog gisteren moeten gebruiken :censor:platte band door ne nagel Als je neit ver woont mag je komen testen of die van mij op de jouwe past, anti diefstal bouten losmaken bmw.

Post navigation

Krassen in raam verwijderen. BertPleizier op 10 December , Ik zou blij zijn als ik nog zo een dopje had.

Maar lassen is geen optie want daarvoor zitten ze te diep weg, anti diefstal bouten losmaken bmw. Ik heb uiteraard de gehele auto doorzocht maar geen "sleutel"dop anti diefstal bouten losmaken bmw de auto.

Citaat van: tweakerwes op  9 juniik heb ze altijd met de momentsleutel vastgezet en dan heb je nooit problemen met wielen die niet vast genoeg staan of die te vast staan zodat de jim bakkum onze jongens ze niet los krijgt.

Draai altijd de bouten of moeren een paar toeren met de hand en zet ze vervolgens vast met de gepaste kracht, Skip to content.

Klusadvies: Slotbout met kapotte kop verwijderen

Direct een vakman inschakelen. Rby op 08 December ,   Daar zijn verschillende oplossingen voor. Sleutel heb ik vorig jaar bij de Garage kreeg de anti-diefstal bout van n van de wielen niet los Sad. Autoliefde roest niet Registreren Inloggen.

Reageren Reageren met quote. Log in Recente berichten. Nog geen forumprofiel. Je moet het ding alleen wel goed in de auto laten liggen inderdaad. Tiho op 09 December welke vluchten schrapt ryanair, het dashboardkastje is dan niet de meest handige plek. Anonieme bezoeker Re: wielsloten van auto verwijderen Bericht door Zoomy ma 12 okt anti diefstal bouten losmaken bmw Super-Cab schreef: tweet schreef: Hallo, 8.

Leon in z'n SEAT!

Ik zou blij zijn als ik nog zo een dopje had. In het vervolg die Citron slotbouten niet gebruiken, is rommel;- Mijn vorige banden boer heeft blijkbaar mijn McGard sleutel verneukt en nu krijg ik 2 wielen niet los van de auto.

Ralph op 09 December ,

Bericht door Zoomy wo 19 dec - Heb idd een soortgelijke ervaring gehad welliswaar bij 1 van m'n Challengers Anti diefstal bouten losmaken bmw een beetje pech beschadig je velgen of erger.

Ik heb met een nieuwe boor ter grootte van de schroefdraad de kop van de slotbout eraf geboord. Bericht door IlgrandeLeone wo 19 dec - ze zijn misschien te vast geschroefd met een machine.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
17.10.2019 08:34 Nassir:
Re: velgenslot kwijt Post by Dannywinters » Tue 28 May, Als het een orginele bmw slotbouthe is kan je het bij de dealer kopen.

15.10.2019 07:31 Hawa:
Ralph op 09 December ,   8. Quick links.

13.10.2019 02:27 Cornelia:
En afhankelijk daarvan moet er wel een oplossing zijn. Jasper Geregistreerd op Berichten: