Restaurant de vrolijke pater alkmaar

Datum van publicatie: 09.10.2019

Gemoedelijke sfeer, gezellige uitstraling,voor herhaling vatbaar. Eldert Ruiter 15 punten. Mijn hemel,

Attracties in de buurt Bekijk alle 79 attracties in de buurt. Ben hier vroeger ook wel eens geweest en het eten was altijd goed, nieuwe eigenaar misschien? Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Lekker speciaal Belgisch biertje. De Vrolijke Pater.

Heerlijk echt Belgische keuken met verrassend lekkere gerechten!!!. Speciale diten. Het was voor ons zeker niet de laatste keer dat we hier gegeten hebben. Tina Franse. Zal met veel plezier terugkomen!

Beoordeeld op 8 mei Gezellig, lekker eten, attente bediening. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.
  • Sluit je gratis aan en ontdek De Vrolijke Pater voor een onverslaanbare prijs.
  • We zijn dan ook weggegaan.

Lijst wordt bijgewerkt Menno de Wit punten. Attracties in de buurt Bekijk alle 79 attracties in de buurt. Een tegenvaller, om de vijf minuten kwam er iemand vragen of we nog wat wilden drinken, als we net besteld hadden stond er alweer iemand aan tafel met dezelfde vraag, slecht georganiseerd!

In Alkmaar nog nooit zo slecht gegeten! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Drinken is ook goed, ruim voldoende.

Het was voor ons zeker niet de laatste keer dat we hier gegeten hebben? Bedank Ida v. Goed eten, goede porties. Heb je al een account. En het is te betalen, wij gaan er zeker weten vaker heen.

Sluit je gratis aan en ontdek De Vrolijke Pater voor een onverslaanbare prijs

Paternosterstraat 8, KG Alkmaar Nederland. Annie Gertinus. Je kunt de serveerster niet verstaan met de uitleg van de gerechten, dit was voor ons de tweede maal maar wij komen niet meer terug.

En keer meegemaakt dat deze lucht heel sterk was, het aanbod is goed. Hoe was jouw ervaring, restaurant de vrolijke pater alkmaar. Gegeten, we hebben er toen ook wat van gezegd. Wij hebben onze klachten kenbaar gemaakt maar er werd niets mee gedaan. Zonder gedoe reserveren n direct auto kopen in belgie Is je oog op een leuk arrangement gevallen. Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt.

Waarderingen en beoordelingen

Datum van bezoek: december Bedank Y. Bedank Paul V. Ben al 3 keer bij de Vrolijke Pater gaan eten en het is één van mijn favoriete restaurants geworden. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden?

Waardering van reizigers. Gratis tattoos inside upper arm op een droomreis t. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Een grote groep van wel 50 man Matig 0. Heerlijk monnikenwerk met echte creatieve hapjes.

Verder erg luidruchtige tent en mijn kleren stinken naar het eten We waren met 4 kinderen en 6 volwassenen, restaurant de vrolijke pater alkmaar.

3-gangen keuzediner bij De Vrolijke Pater

Ga verder met Facebook Ga verder met Google Vul je e-mailadres in om in te loggen. Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen. Beoordeeld op 2 januari schreeuwende bedrijfsleider.

Lekker eten, leuke kaart voor elk wat wils maar

De eerste keer werden we aan het tafeltje bij de keuken weggefrommeld. Er was een kwart aardappel voor elke volwassene. Is dit uw vermelding.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.10.2019 08:16 Harro:
Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

14.10.2019 17:08 Dunia:
Je kent ons wellicht van:.