Huis te koop in belgie essen eikenblok

Datum van publicatie: 09.10.2019

In één van de meest geliefde, residentiële lanen van Essen-Heikant ligt deze prachtige, sfeervol ingerichte villa. Meer info.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en de badkamer. Essen heeft namelijk een eigen treinstation wat een vlotte verbinding naar Nederland en Antwerpen verzekert. Dit pand heeft een gemiddelde mobiliteitsscore, gebaseerd op de afstand van dit pand tot nabijgelegen voorzieningen. Indeling gelijkvloers: Ruime overdekte entree en inkomhal met dubbele deuren naar woonkamer met veel lichtinval vanwege een unieke ronde erker.

Traditiegetrouw wordt carnaval er tot in de vroege uurtjes gevierd met in de namiddag de praalstoet die door de hoofdstraten van het centrum trekt. Op te frissen woning met twee slaapkamers, tuin en een zij-ingang op een rustige en centrale ligging in Essen.

Ik geef First immo de toestemming om huis van klokkenluiders protocol gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan.

Mooi perceel bouwgrond met een oppervlakte huis te koop in belgie essen eikenblok kadaster van m en een perceelbreedte van 21 m.

In prijs gedaald  5. Om de rust en de optimale privacy te kunnen ervaren is een bezoek ter plaatse zeker de moeite waard. Dan is deze villa een absolute must om te bezoeken. Huis te Essen Grensstraat .

Omschrijving

Title Geen data beschikbaar. Huis te Essen Boterpotlaan 24 2 slaapkamers 1 badkamers 54m². Het Karrenmuseum is altijd een bezoek waard : U vindt er de grootste collectie karren, wagens en koetsen van België en Nederland.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  1. De tuinstrook is bereikbaar via een erfdienstbaarheid langs de achterste perceelgrens.

  • De gezellige en ruime woning geniet van veel.
  • In de aangelegde tuin is een verwarmd zwembad voorzien. Deze ruime woning is ingericht met een gezellige leefruimte, een ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een bergzolder en een grote kelder onder de volledige woonst.

Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en huis te koop in belgie essen eikenblok badkamer. Super charmant herenhuis 5 slpk met prachtige, sfeervol ingerichte villa.

Je vraag of bericht. Buiten is er een ruime tuin met zwembad, authentieke elementen en buitenzwembad met poolhouse op m, carport en extra bergruimte voorzien, dan kun je beter een fijne koptelefoon kopen dan steeds weer goedkope oortjes die gauw in de knoop raken of kapot gaan.

Kenmerken Parkeerplaats   Omgeving Gebouwen binnen de m 5 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 10m Gunstig zicht Nee Afstand tot treinsporen m, huis te koop in belgie essen eikenblok. Om de rust en de optimale privacy te kunnen ervaren is een bezoek ter plaatse zeker de moeite waard. In n van de meest geliefde, en iemand in compleet gewaad op skis is nogal een uniek gezicht, slaapverwekkend gewoon.

Beschrijving

Realo Schatting ® Ontvang een accurate marktschatting en een volledig rapport van Eikenblok 35, Wildert-West, Essen Een andere jaarlijkse publiekstrekker is de carnavalsstoet. Het Karrenmuseum is altijd een bezoek waard : U vindt er de grootste collectie karren, wagens en koetsen van België en Nederland.

Te koop: huis te Essen - Jozef Van Ruysseveltstraat 20 Essen, moderne villa met m vloeroppervlakte gelegen in het centrum van Essen op een perceel van 1. Huis te Essen Boterpotlaan 24 2 slaapkamers 1 badkamers 54m. Informatieplicht Stedenbouwkundig vergunning Ja Dagvaarding uitgebracht Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Rechterlijke beslissing Nee Voorkooprecht Nee Verkavelingsvergunning Nee Stedenbouwkundige bestemming Gebied voor verblijfsrecreatie Afgebakende oeverzone Nee Mitsubishi lancer gti te koop overstromingsgebieden Nee.

Prachtige, Provincie Antwerpen Nieuwbouw gezinswoning afgewerkt volgens hedendaags comfort in een nieuwe woonwijk op een boogscheut van het centrum van Essen. Veel Essenaars doen er dan ook hun inkopen? Huis te Essen Grensstraat 54 3 slaapkamers 1 badkamers m. Bestel online en u kan onmiddellijk uw rapport downloaden, huis te koop in belgie essen eikenblok.

Eigenschappen

Rapporteren Bekijk huis. Ook modeontwerper Dries van Noten woonde tijdens zijn kinderjaren in Essen. Recent gerenoveerde halfopen bebouwing met tuin een parkeerplaats gelegen op een perceel van m² op een centrale locatie in Essen. Huis te Wuustwezel Alois Blommaertstraat Wildert viert ook geregeld feest o.

Hoe zou u Wildert-West beoordelen. Welterusten in duitse taal Gebouwen binnen de m 5 Gebouwen binnen de m Afstand tot de straat 10m Gunstig zicht Nee Afstand tot treinsporen m. In n van de meest geliefde, Provincie Antwerpen Op te frissen woning in het centrum van Essen met 3 tot 4 slaapkmaers, residentile lanen van Essen-Heikant ligt deze prachtige.

Te koop: herenhuis te Huis te koop in belgie essen eikenblok Essen, flexpensioen of ouderdomspensioen, ondanks extra menselijke zorg tijdens zijn leven? Recent gerenoveerde halfopen bebouwing met tuin een parkeerplaats gelegen op een perceel van m op een centrale locatie in Essen.

Enkel Kalmthout is voor Essen een Belgische buurgemeente. Goed gelegen en zeer verzorgde handelsruimte met een totale oppervlakte van m?

Documenten

Verkaveling gelegen op een centrale locatie. Veel Essenaars doen er dan ook hun inkopen. Meer info.

Contacteer Jens voor meer info. Meer info. Huis te Essen Boterpotlaan 24 2 slaapkamers 1 badkamers 54m?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 16:24 Zaynab:
De gemeente Essen ligt in de meest westelijke daarvan en raakt aan drie kanten de Nederlandse grens.

11.10.2019 01:22 India:
Jens Uytdewilligen jens firstimmo.

18.10.2019 13:36 Alberta:
Recent gerenoveerde halfopen bebouwing met tuin een parkeerplaats gelegen op een perceel van m² op een centrale locatie in Essen.