Vlucht vanaf eelde naar gdansk

Datum van publicatie: 08.10.2019

De prijs voor je ticket is wel beduidend hoger. En dan kan je je zeker uitleven in het winkelcentrum Galeria Baltycka, met maar liefst winkels!

Struin door het oude stadscentrum, bezoek het indrukwekkende museum over de Tweede Wereldoorlog en ga zeker ook even naar het strand. Zoek luchthavens in de buurt en bespaar meer. Het is dan overdag niet al te koud en nat. We gaan er voor het gemak van uit dat bijna elke vrouw dol is op winkelen. Parkeren voor de deur Reserveer direct online.

Start Polen Gdansk. Zing mee. Hotels in Gdask. Vooral de boulevard langs de rivier de Wisla is erg gezellig. Voor de vrouwen Lees hier meer over de hand bagageregels van Wizz Air.

  • Een heleboel!
  • Praag km vanaf Gdańsk.

Liever vliegen vanaf Eindhoven?

Je vindt in Gdansk een mooie mix van cultuur, historie, natuur en gezelligheid. Wie vliegt naar Gdańsk. Je moet dus overstappen. Ook interessant: een stedentrip Warschau of Krakau. Vanuit Gdansk kun je gemakkelijk de andere twee steden bezoeken.

Je vliegtijd Groningen Gdansk is ongeveer 1,5 uur en je vliegt met Wizz Air. De stad Gdansk - die je misschien beter kent als Danzig - ligt helemaal in het noorden van Polen aan de Oostzee of Baltische zee. Bedoelde je vluchten van Gdansk. En dan kan je je zeker uitleven in het winkelcentrum Galeria Baltycka, vlucht vanaf eelde naar gdansk maar liefst winkels.

Een heleboel.

Van vliegveld Gdansk naar het centrum

Wil je goedkoop vliegen naar Gdansk, dan kun je het beste met low cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air vliegen. De vliegtijd Amsterdam Gdansk is ook ongeveer 1 uur en drie kwartier. Ook vanaf Eindhoven gaan goedkope vluchten naar Gdansk.

Je kunt gemakkelijk met de bus en trein naar het centrum reizen, vlucht vanaf eelde naar gdansk. Je vliegtijd Groningen Gdansk is ongeveer 1,5 uur en je vliegt met Wizz Air. En dan kan je je zeker uitleven in het winkelcentrum Galeria Baltycka, met maar liefst winkels. De vliegtijd Amsterdam Gdansk is ook ongeveer 1 uur en drie kwartier.

Ontdek het verleden van de stad.

Vliegtickets Gdansk

Zing mee! Gdansk heeft een gunstig gelegen haven en werd daardoor in de Middeleeuwen een welvarende Hanzestad. Je vliegtijd Groningen Gdansk is ongeveer 1,5 uur en je vliegt met Wizz Air. Vliegen naar Gdansk Boek.

Luchthaven Gdansk heeft ook een treinstation, trams en lokale treinen. In het oude centrum struikel je over de gezellige cafeetjes en restaurantjes. Vliegklasse en reizigers 1 volwassene, Vlucht vanaf eelde naar gdansk. Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie         "Prachtige Hanzestad met een rijke historie" Nog nooit had ik van de stad Gdansk gehoord, totdat ik op zoek ging naar een stedentrip vanaf Groningen Airport Eelde? Wil je geen berichten meer ontvangen.

Voor langere afstanden kun je gebruikmaken van bussen, vlucht vanaf eelde naar gdansk, maar er is geen rechtstreekse treinverbinding tussen het vliegveld en het centrum. Parkeren voor de deur Reserveer direct online!

Information

Ontdek het verleden van de stad   Wil je de vroegere stad beter leren kennen? In de zomer is de gemiddelde dagtemperatuur in Gdansk meestal rond de 21 graden. Lees hier meer over de hand bagageregels van Wizz Air. Zoek dan een van de gezellige cafeetjes op in het winkelcentrum en geniet van een kopje koffie en wat lekkers.

Snel en gemakkelijk inchecken Alles over inchecken. Dirksen, T. En dat allemaal zo dichtbij.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
18.10.2019 08:14 Willebrordus:
Zoek dan een van de gezellige cafeetjes op in het winkelcentrum en geniet van een kopje koffie en wat lekkers. Voor de vrouwen

14.10.2019 23:23 Jasmijn:
In de zomer is de gemiddelde dagtemperatuur in Gdansk meestal rond de 21 graden.

14.10.2019 20:06 Djamila:
De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen. Een heleboel!