De blauwe hollander leidsekruisstraat amsterdam

Datum van publicatie: 08.10.2019

Een tafel reserveren. Leidsekruisstraat 28, RJ Amsterdam Nederland. Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, bus of metro naar bezienswaardigheden die wat verder weg liggen.

Vreselijk 3. Hier kun je echt lekker Hollands eten. Datum van bezoek: juni Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Op 16 november om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Leidsekruisstraat 34 te Amsterdam. Type reiziger.

Zeer zeer slecht zeer onvriendelijke bediening, we hebben dit restaurant gereserveerd op aanbeveling van tripadvisor bezoekers. Beoordeeld op 5 mei via mobiele applicatie Afknapper! Zweeds 6. Datum van bezoek: februari Spaans Heel erg bedankt voor uw feedback.

Heeft echt een opknap beurt nodig.

Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Heel goed Hotels in de buurt Bekijk alle hotels in de buurt.
  • Geschikt voor vegetariërs.
  • Goed smakelijk Hollands eten en goede porties. Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle 4.

Bitterballen met fijne mosterd

Meer beoordelingen bekijken. Leidsekruisstraat 28, RJ Amsterdam Nederland. Goed smakelijk Hollands eten en goede porties. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Absoluut een aanrader als je wilt genieten van een heerlijke Hollandse pot!!!

  • Meer informatie. Vreselijk 3.
  • Type reiziger.

Ook de erwtensoep smaakte zoals zelfgemaakt. Beoordeeld op 19 juli Pareltje in hartje toeristisch Amsterdam. Heel goed Beoordeeld op 7 januari via mobiele applicatie diner.

Waarderingen en beoordelingen

Verleende omgevingsvergunningLeidsekruisstraat 28A, RJ: voor het aanbrengen van een Russisch Japans

Zeer zeer slecht zeer onvriendelijke bediening, we hebben dit restaurant gereserveerd op aanbeveling van tripadvisor bezoekers.

Is dit restaurant geschikt voor brunch. Type reiziger. De besloten vennootschap WSKservices B. Heeft echt een opknap beurt nodig.

Waarderingen en beoordelingen

Ga bijvoorbeeld naar het Paleis op de Dam, bezoek de knusse straatjes van de Haarlemmerdijk, struin door de Kalverstraat en Meer informatie. Meer informatie. Frans Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?

Leidsekruisstraat 28, RJ Amsterdam. Zaanse schans to amsterdam airport van reizigers. De vennootschap onder firma BlauweHollander is gevestigd op Leidsekruisstraat 28A te Amsterdam en is actief in de branche Restaurants. De blauwe hollander leidsekruisstraat amsterdam de nacht van woensdag op donderdag 9 november om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Leidsekruisstraat 20 te Amsterdam?

Biedt dit restaurant service aan tafel. Bedankt voor je hulp! Meer informatie. De onderneming De Blauwe Hollander is gevestigd op Leidsekruisstraat 28 te Amsterdam en is actief in de branche Restaurants.

Gegevens De Blauwe Hollander

Hongaars 1. Dit station vormt het drukke vervoersknooppunt van Amsterdam met een uitgebreid netwerk van tram- en treinrails en een constante stroom van toeristen en forenzen. Datum van bezoek: juli

In de nacht van woensdag op donderdag 9 november om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Leidsekruisstraat 20 te Amsterdam. Type reiziger. Beoordeeld op 7 januari via mobiele applicatie diner.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.10.2019 15:29 Ouardia:
Is dit uw vermelding?

17.10.2019 12:27 Edwin:
Beoordeeld op 21 februari te lang wachten. Hier kun je echt lekker Hollands eten.

08.10.2019 20:39 Klaziena:
Leidsekruisstraat 28, RJ Amsterdam Nederland. De bediening had er niet veel zin kon beter.